PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

14 April 2011

UBM { Universiti Blogger Malaysia } JOM DAFTAR !

Salam uolls...BW tadi...da balik kampung nie...xde keje lain jugak nak buat...

Saya Budak U, tai bukan budak UBM, Baru nak Daftar !
TEHEVARDS ! { terhebat lol } 


Lain DRPD yang Lain

hye uolls !
My name is Nursyahida Daud
My blog name is nursyahida-thisisme.blogspot.com

Mula dalam dunia blogger nie pada Bulan June tahun lepas..
Tapi, mula sangat aktive pada bulan Januari ( tahun ni )

Pandangan saya dalam dunia blog darsawarsa ini..?
Dunia blogger yang mmg semakin mendapat tempat di setiap hati & naluri rakyat Malaysia ini..
Adalah tempat yang amat sesuai untuk meluanhkan perasaan, menghilangkan duka..dan mengekalkan keceriaan dalam hati setiap blogger...apa2 saja yang dirasa..pasti akan dikongsi...dan ada juga mendebatkannya... ada juga yang mengambil jalan untuk me,buat SEGMEN dan sebagainya, untuk merapatkan silaturahim diantara para blogger di Malaysia ini...=))

pandangan ttg IPTM { Institusi Pengajian Tinggi Maya } ini..?
Ianya, sesuatu yang baru dan lain dari yang lain..
Dan mampu mengeratkan silaturahim antara para blogger..
Dan sesuatu yang menarik perhatian ramai blogger..
Tehevards larh !

ok...Tarikh tutup  1 jam 40 minit dari sekarang !
Malam Nie...
CEPAT-CEPAT

Luangkan masa hanya 10 minit utk this n3..

bubye uolls..


Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

15 comments:

faraa halim said...

saya pn masuk jgk u ni hehe

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

kita sama-sama masuk U la....
faraaa amik coarse apa..
hikhikhik...

puteraduyong said...

wah dah ada u la pulak.. :)

faraa halim said...

faraa amik kos menjahit hahaha

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

wah...minat menjahit ea...
scha amik coarse menyulam...
=P

4miN93~~ said...

suruh cepat tapi tak bg link T_T

SALAM kenal dari kawan blogger yng baru :)

Far8 budak baik said...

nak folo gakkk..mcm n=best je..
mesti pelajar U ehhh

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=)..

lupe larh ! sorry ok..

aku_NAPiE said...

best la....nk join gak...
http://napie1987.blogspot.com

DyaMohd said...

hye..salam dari UBM gak.. :)

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=)...haha ! bila ada yang TAG saya,,,,kene la awk DITAG gak..

HazHand said...

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

haha! sulaman ada yer..?

Bakri Hussin said...

Salam Tuan Blog
Follow dari UBM
dah follow blog ini jom follow balik ok
jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Miss Anisah said...

datang melawat teman UBM..
selamat berkenalan...