PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

15 April 2011

SEGMEN :: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT !

Salam uolls......30 minit BA ada pos n3, aku terbaca...& terus buat segmen tue...
ok ! Lets Start !


Santai Bersama BEN ASHAARI


1st ::  APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA ?

Aku minat giler-giler dengan....  


KENAPA...?
Sebab gelagat mereka yang sentiasa menarik! Dan sentiasa bley buat aku kreatif..mmg hebat !
Walaupon, ni cartoon yang da lama sgt2...Asik ulang-ulang aje kat Channel 616 Network Cartoon..
Xpernah langsung jemu-jemu..? kenapa x jemu? sebab impaknya kuat... bley tergelak-gelak sampai nak pecah perut dibuatnya... Orang tua-tua pon suka tgk Tom & Jerry, kalau dyeorang sakit...murung je...cube kasi tgk cyter nie..mmg tehevards ! bley gelak-gelak taw  x....=))

2nd :: APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK DAN KENAPA ?

Aku x minat dengan ....


Animal Mechanical !

Kenapa ? Sebab cyter dye boring..anak buah aku mmg paling x suka tgk cyter nie... sbb mechanicalkan... dyeorang nyapah la..lagipon, xbley buat dyeorang lalai ! xbley buat aku gelak-gelak cam tom & jerry tue..haha ! Serius ! Cerita ni, mmg boring..dr Awal cerita sampai hujung cerita.. sama aja jalan ceritanya...x tukar-tukar ! Boring larh !


apa nie..? Aku nak jadi SuperGirl tue... Si Violet !
hebat x..?
mmg giler ! kalau aku jadi dye.. dlm cyter nie...
dye bley jadi halimunan and ada kuasa perlindungan !

Kuasa perlindungan dye tue... amat-amat la hebat kuasanya...bley halang apa2 kuasa lain, macam Peluru or something like that la... kalau ada kuasa nie.. mmg aku bley selamatkan orang even peluru tue nak sampai dlm masa SESAAT ! Dushhhh!
halimunan pon best ! Senang nak lawan musuh! Senang gak nak menyelinapkan diri dalam kelas..haha! melalut sudah ! hebat benar angan2 aku nak jadi Superheroin....hahahah!

Abang Ben ! Abang Ben !

Macam-macam aj dye nie....

=))

bubye uolllssss !

JGN LUPA JOIN TAW !


Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

13 comments:

faraa halim said...

wahhh jadi si violet boleh hilang2 hehe

The Lady & Mr Vampire said...

oh hoo.. cooolio...!!! tom & jerry memang da berabad cer tu, tapi best kan!

saya YANA said...

Senang gak nak menyelinapkan diri dalam kelas?? haha.... nk ponteng je tau.. hihih..

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

heheh ! ok kan ok kan..?

i nakal !

solo molo said...

tom & jerry best...
tengok bape kali pon tak bosan...



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

@juera said...

suka jgk tgk tom n jerry..sllu jerk gaduh..pdn muka si kucing tu sbb jahat..sllu terkena..haha!

afiqazizan said...

wahhh the incredibles..cite faveret saya masa kecik2..hehe..tapi saya suka yang budak lari laju tu..hehe.

::Mastura:Zakaria:: said...

senang nak escape ni..tanpa dikesan cctv..hahahha

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

yeah ! betul tue korang-korang... i Like nak jadi Superheroin..=)

Puteri Kasih said...

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

SHAH DODOL said...

terjah.. anak buah sy mmg suke tgk cite tom jerry tu
rasa cem sakit hati jgk tgk cite
sbb kadang2 tikus tu leh thn nakal kacau kucin tu..
ehehee kucin tu pon sama jahatnye kuikui

Luna said...

lompat2 guling2 dr 1 blog ke blog lain, tetiba termelekatr lak kt cni tru s follow...