PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

24 April 2011

SENARAI :: JOM JOIN BLOGLIST STICKY POST SCHA

// THIS IS STICKY POST // 

Salam uolls..=))

Yeah ! tamat jugak Bloglist nie....aku baru 1st time d0k buat bende alah nie semua....
s0, aku rasa mmg pernah terjadi la pada semua blogger yang bari 1st time d0k buat Bloglist//Segmen//Contest dan sebagainya larh...yang seumpamanya dengannya...huhu...
aku pon kene jugak..=(
tapi, xpelah... aku bukan Abang Ben yang dah lama dalam Dunia Blogger nie..
tapi..aku still Newbie on diz blogger world...=))

jauh beza kan? s0, xpe2..pas followers aku cecah 1000.. ( berangan xsudah )
aku wat satu lagi bloglist.... dan aku mengharapkan... Followers Setia... bukan hanya follow...tapi...sekrang2nya..jadi;ah Silent Reader ( hanya mejengah entry membaca tanpa meningglkan jejak )
***beritahu, pada yang x tahu***

ok lah... tiba masanya..untuk aku menyenaraikan senarai Bloggers yang da Join Bloglist aku yang Pertama nie... ok ! sebelum apa2... aku nak ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH pada yang sudi Join... 
aku sayangs korang lebih lah...=)

ok! korang ready x nak BLOGWALKING tgh2 malam buta nie..??
Kalau da READY... g terjah ok... Kalau TAK READY ...esok aje la....
JANGAN lupa FOLLOW taw x...!
*marah buat muka domo* kuikuikui ! nak gerk!
{ 5 blog bawah nie... da pon aku masukkan dalam Bloglist kat Sidebar aku tue }
mereka akan kekal disitu sehingga followers aku mencecah 1000...
kalau lama nak cecah 1000.. untunglah mereka ..=)
Tahniah ea..






Ok?
Yang bawah nie pulak... aku x bagi apa2 larh...just aku akan jadikan LINK blog dyeorang semua nie...
STICKY POST.. along 1 week//1 minggu....
























done ! itu saje yang JOIN.... seramai 28 orang...=)

Sticky Post nie..akan bermula pada hari ni... 

ISNIN // 18 APRIL 2011 
sehingga
AHAD // 24 APRIL 2011

ok uolls....jangan lupa ea....

BLOGWALKING.... And FOLLOW....
=))




Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

9 comments:

kambeng.karbonat said...

yeahhhh.kk ada di situ. :D

.m y z. said...

tak sempat nak join :(

Chegu Zubir said...

tengok..kan ramai join..hehehe...tahniah yew..

ha..xpe2..pasni c,z buat segmen laptop pulak yew...hehehee

GeminiGurlz said...

tu2.... budak baik punye.... hehe

Ainnur Afiffah :) said...

ala..tak sempat nak join..huhu T_______T



k.scha,,(akak kan?hehe)kite ade award untuk akak. ^__^


http://ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com/2011/04/followers-ke-222-teruja.html

Salmiah said...

mekaseh scha.... nak doakan lambat sampai ke-1000, tak baik pulak... takpelah, yg penting, akk tersenarai di side bar. yahoo!!!!

::Mastura:Zakaria:: said...

hehehhe....telah berada di sidebar dengan cemerlang..hehehehehhe

symfonysmasher said...

nice :)

syuwai said...

bulih gak buat bw ni..hehe

btw, pembaca baru dkt bl0g awk ye ;)

salam kenal