PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

21 April 2011

Contest Candid dari blog SUEMUNCET

Salam uolls...aku boring je duk umah nie...baru sampai umah dr melaka tadi...
mak aku tgh syok layan orang dtg umah..
aku plak..? haha ! ngadap laptop la keje aku nie... ngan anak buah aku nie..=)

sambil2 BW tadi..ternampak plak Cik Muncet nyer blog..ada WAT Contest...
=__'

then, mmg aku xde keje...nak study petang2 yang panas nie..mmg xde mood....Join larh Contest nyer...
sebab dyepon da jemput aku Join Contest dye kan...s0, aku Join aje...aku rasa korang tahukan..Bulan 4 nie...Blog aku penuh dengan Join Segmen//Bloglist//Contest dan etc la...yang seumpama dengannya...

Contest nie simple aje...=)


her Banner//Header

:::Gambar Candid aku yang PALING KREATIF:::


ini candid jugak ! tapi X creative
~Da Biasa Da~


ok..sekai lagi...Pic Class aku nie..
dijadikan taruhan untuk Contest Candid..

Pica nie, aku taruhkan sebab aku creative and sporting larh..budak2 class aku nie...=)
bila dalam class, muka serius jer semua..
bila depan Lensa, adush ! abis sporting..mcm aku larh jugak...
bila depan korang, aku malu-malu... tapi, bila depan lensa...nie la hasilnya..

Pic bawah nie..da kene edit2 segala..


Heheh... ~ Comel x muka aku tue..haha ! bajet Cun Disitu...dan aku nganga pon yang sedang2 sajaa..
Yang penting Aku Bley Sporting !



amacam? ada Brannnn~~~
wakakakakaka ~~

TAG TIME


Saya Follow Blog Cik Muncet sebab. saya suka nak jadi kawan pada sesiapa pon..
=))


bubye uolls....Join taw...

CLICK HERE

Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

11 comments:

GeminiGurlz said...

kena carik gmbar ni...hihi

::Mastura Zakaria:: said...

thanks tag..nak geledah gambar sat..hehehehhe

NurAmal said...

weee~ kne tag??
tq.. :)

sueMUNCET said...

thanks for join my contest..

sila letak link http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html
dekat entry awak ye..

terima kasih dear.. ;)

rara pinkmafia said...

wahhhhhhhhhhhh menarik kan.

kambeng.karbonat said...

wahh.kk kena tag.wajib join la ni? :P

Ara Farahah said...

o0o.. go0d luck..

cpahniza said...

tag cpahniza eh..makaceh..klu smpat cpahniza join..nway cntekknyaaaa pics! gudluck eh...weee~

EB said...

Good luck.. hehehe..

sueMUNCET said...

suemuncet terjah lagi.. ;))

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook..
kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p