PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

13 April 2011

SEGMEN :: Aku Disebalik Dunia Blog

Salam uolls...Yang nie dari BW pagi tadi..mmg xde keje da nak buat pagi-pagi nie...huh!
!! PAGI SANGAT KE ?!!

Tat ta daaaa!
drumrolls please........
.
.
.
.
.

Aku join dari Blog beliau...=)
Nak Join jugak? Bley-bley...http://jarijemariemas.blogspot.com/ {CLICK LA!}

Kene jawab soalan kalau da join Segmen-Segmen bagai nie...=))

1st Q :: Ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) ...
::::: Asal dari Muar :::::
:::::  Aku? Aku merupakan seorang pelajar yang paling comel ! Paling babyface kat Class aku ! :::::
{ Cukup Klishe } 
::::: Aku nie, student of UniRazak Campus... but, menumpang di KYMI { Melaka } ::::
::::: Aku amik course Foundation in Management :::::
{ Da nak abis da Ujung bulan nie }
::::: seorang yang pendiam, xbanyak songeh, xsuka jer buat hal sendiri, malas nak campur urusan peribadi orang, KECUALI terpaksa DIJEBAKKAN oleh dua tetupai yang comel kat bawah ni :::::







Ya ! mereka suka buat hal dengan orang lain ! 
Aku? DIJEBAKKAN oleh mereka-mereka nie..
SAMA SAMA jadi Hantu.. !
mengacau ketenteraman orang sekeliling...
Tapi, xdelah JAHAT bebenau !
{ Slank Melaka da kuau }









2nd Q :: Tujuan korang buat blog ni..?
::::: Disebabkan aku kurang nak bergaul dengan orang sangat ::::
{ Lahirlah blog simple lagi comel nie.. diilhamkan oleh Tuan Tanah Kedaung }
::::: & tujuan aku berblog adalah untuk meluaskan pemandangan & mencari pengalaman sambilan :::::
{ Pengalaman Sambilan ? had0 ke?? }
::::: Aku berblog jugak just untuk isi masa-masa lapang jari jemari nie :::::
{ Supaya xkeras, bila tetiba kene menaip sesuatu }

S0 KL!shE

3rd Q :: selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..?
::::: Selama aku berblog, hampir setahun kot! Aku dapat kenal ramai blogger-blogger yang berpengalaman//OTAI gitu ! Especially, Abang Ben.. Yang mmg ramai blogger lain kenal rapat dgn Abang Ben nie... And seorang blogger yang Berkaliber.. ! Abang Ben Terbaik Dari KL la Awokkkk! :::::

::::: Selain drpd tue, aku gak dapat kenal SIAPAKAH? Irine Nadia Marcello & Azrul Marcello...
2 nama yang x asing lagi, dalam dunia Blogger...=)
Aku kenal pon, dari tetupai2 comel di atas yang mana Mereka-mereka berdua ORANG MELAKA jugak..
sama macam Cik Irine Nadia Marcello & her brother..!

ok ! Itu saje... xpanjang kan..?
Jangan MUAK sudah...
{ kalau KLISHE, sorry! }

bubye..

Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

3 comments:

aNNa maRdHiaH said...

tupai kau pggl aku syg oi ! huhu ..
tupai pun tupai la ...

Nour Akmal said...

hye..thanks luangkan masa join segmen saya ni..=)

dh update psl segmen ni..dan blog ni dah di list kan..jom baca..=)

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=)..oroght cik akmal...