PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

26 November 2010

my f!nal exam...

Assalamualaikum sume...

aq nevers nie, nevers sangat.. my final exam 1 2 3 4 ari je lg, tapi study satu subjek p0n idak, mane x nyer, asik d0k ngadapkan kat bell0g aje, men games aj keje nye...... mane nak study...haha..ekh, ekh....teng0k la aq nie..tengah nevers-nevers p0n bley d0k gelak-gelak lagi kat bell0g nie...hai, scha...scha.... bell0g aje x abes-abes...

OH NO!!

WHY??
BECAUSE nyer...
first-first exam aj da subj ec0n0mics and s0ciety..aduh aduh...ap aq nak jawab nanti...???
k0rang yang berada di luar sane jangan ler ea, d0k ngadap lapt0p aje keje nyer, 
jangan ikut perangai hantu aq nie... 
da dekat final exam p0n bley je lagi d0k gelak-gelak kat depan lapt0p mcm orang gile...*gelak kejam*
kal0 k0rang setuju dengan ap yg telah aq nyatakan nie, angkat keyb0ard...
ekh ekh, keyboard..? 
lupe la plak, zaman IT sekarang da maju, mane ad lagi orang nak pakai c0m **peribadi** yang besar gedabak tue, yang xbley nak bawak ke mane-mane tue...
eala-eala, sume pakai lapt0p kan,  s0 kal0 setuju, g hempas lapt0p k0rang, 
supaya k0rang g study sane....jangan nak asik ngadap lapt0p aje memanjang... 
** terkene batang hidung sendiri nie, bley je buat d0nn0 lag c scha nie.. ** kehkehkeh

BUT 

s0me Great Wish f0r my bel0ved Friend....


t0 uolls yg berada di atas bangunan 5 tingkat, asrama BB....*kat t0ilet p0n jadi k0rang nyer pic kan*
f0r anna, tunku ira, n waniey
i wish a g0od go0d luck 4 uolls on our fiinal exam next week
be ur best and make ur best...
i l0ve l0ve & l0ve uolls s0 much..
study smart hard gurls...

AND

t0 olls my classmates, one malaysia's
FIM(2)... make ur best on our f!nal exam..
l0ve uolls...

AND also

FRESHIE FIM & DPK
 make de best t0o on ur first f!nal exam...
=))

ok la guys....xde yang menarik p0n hari nie,dis last but not least k...
bubye uolls
salam...


Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

2 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Nursyahida Daud said...

salam m0hamad...ziarah ler sllu ea..=)
thanks 4 f0ll0w