PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

01 May 2011

Saya Ex-Student of Foundation In Management!

Salam uolls.... =D
malam nie baru dapat update blog..huhu....semalam lepas abis exam...
terus balik hostel..and kemas2 barang2...Nak Balik Umah...huhu.. !
mmmmmmmmmmmmmmmmm !

Pas siap2 je... terus my Sis datang amik..adush ! rushing bebenau kan..?
hehehe...Blog I Miss You So Much taw x !
Selalu je jengah2 bl0g...nak update...tapi..xsempat2... Exam 5 hari berturut-turut... xde gap langsung...
Rindu jugak ngan k0rang-k0rang nie..And Thanks pada yang baru jadi Followers saya...

About My Final Exam...
1st Day :: Da exam Fundamental of Statistics..
Aku xde la 'meng0ng' sangat dengan subjek nie..sbb subjek nie..kira best la jugak...
More about Mathematics.. I Love Mathematis taw!


heheh ! Second day plak....  Subj. Basic Skills for Knowledge Workers...
Masuk hall exam aritue...penuh! Ramai jugak yang amik subjek nie...
Dasyat ! Hebat ! !!Terbaik!! Boboi Boy ! Haha ~~ lol
Subjek nie kira senang la jugak nak dibandingkan dengan subjek IT ! huh..jenuh nak menjawabnya....
Nasib la aku tidak Buta hati IT sangat !! Subjek Basic Skills nie..just tentang Basic-basic Computers...
Bolehlah ~~ aku jawab tue ~~

Hah.... third Day.... IT... w0o.. mmg giler BERANI la subjek nie...
mencabar minda betul....aku xtaw la kkmen apa ngan subjek nie...
Just expect dapat PASS je la untuk subject IT nie...mmg la...ada yang kata senang dengan subjek nie...
sebab dyeorang minat and dapat belajar subjek nie dgn Baik..
Aku ? Teruk laaaaaaaaaaa....

Fourth day :: Yeah ! I Like It !! Huhu...
History of Human Civilization ( Sejarah Tamadun Manusia )
Subjek nie susah jugak soalan dye..tapi xdelah sesusah IT... huhu.....
History nie kira OK soalan dye...xdelah nak menghumban aku ke lurah KEGAGALAN !
aku rasa aku enjoy d0k dalam hall Exam tue...=D
Imagine it ok..

Yahooooooooooooooooo! Last paper !
Law And Society!
Yang nie ! Undang-Undang...Yang nie aku benci! Aku benci dengan Lecturer yang mengajar subjek nie..
Nak taw kenapa aku and all my classmate  xsuka xsuka xsuka dengan lecturer nie?
:: Sebabnya ::
1``Dye mengajar dengan begitu dasyat sekali ! sehingga membuatkan mulut aku TERNGANGA
2``Dye mengajar dengan begitu tekun, Tapi kitaorang langsung Xfaham ! 
~~Undang-Undang k0t.. Susah la nak faham~~
! Eventhough pada suatu ketika dahulu aku berangan-angan nak jadi Peguam !
3``Dye nie bekas Lawyer di Bank ! Mmg Giler la ! Aku rasa, dye hanya boleh jadi Lawyer aje lah... And x payah nak jadi Lecturer... merosakkan Result Pelajar and menbazirkan 4 Credit Hours Pelajar !
4`` Aku xde pilihan lain ! Aku baca jugak note ~ Alhamdulillah boleh jawab and... InsyaAllah aku PASS subjek nie...tgk je la nnt...bila Result aku keluar yek!

Sekarang aku da abis Final Exam nie...
Sekarang aku excited nak tunggu result and...
X sabar giler ! Nak bergelar 
:: A Student of  Bhons. of Education ( majoring Math ) ::

& My Love  

Akan bergelar 
:: A Student of Bhons. of Information Technology and Management ( Honours )

Aku suka Aku suka Aku suka
Doakan Kami berjaya Satu hari nanti ok...=D


ok uolls....Bubye...=D
Nak tid0~



Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

8 comments:

msredcheesecake said...

Cik scha,
Majoring in math...kagum..msred hate numbers.tapi skang terpaksa keje kat stat dept...hahaaapadan muka msred...

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=).. I Like Math msred... Like Sangat-sangat !
Even, kadang-kadang susah nak Pick up..
Try Jugak ! sampai dapat..=D

kambeng.karbonat said...

wahhh.dah abeh exam.seronoknya. :D

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=D...heheh ! Mmg Seronok...Cuti je xseronok...Sebulan jerrrrrrr!

Inche Vampire said...

hoho...gud luck lady!!!!!!!!!

Khairil Khusairy Samsudin said...

Saya suke, saya suke, saya suke juga..eheheh
kite sama2 berusaha mengejar cite-cite kite dan tingkatkan taraf hidup kite ea awak..saya doakan semoga awak berjaya dalam program Ijazah nanti..Amiin..
Saya sayang sayang sayang rindu rindu rindu kan awak sangat sangat...

man said...

lepas nie kena panggil cikgu Nursyahida.

Blogberry Emry said...

anda ditag....rujuk my blog