PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

04 May 2011

BOS GATAL ! Fobia ! Oh Allah ! Thanks...

Salam uolls...=D
..terasa penat aj badan-badan nie..huhu...
nak taw nape? sebab aku penat keje kat kedai keta !
bukan penat ap...! Tapi penat giler tahan penyakit Bos Gatal Gila !

Aku ada apply kereja ! kat kedai kereta !
Aku siap kene interview lagi...sebelum Final Exam aritue...
even, aku cakap nak keje sebulan ajer...! dapat jugak keje kat kedai kereta MAZDA depan jalan ! bangunan Umno ! Dekat-dekat ngan Sakan !  
~ngarut~

 

aku x sempat nak amik gambar ! sebab ap?  sebab aku keje pon 2 hari aje... first day mmg la aku x layak lagi untuk berangan-rangan ! sec0nd day ! wahhhhhhhhhhhhh~~~~ 
p0n xsempat..... keje sampai lunch hour je...

APE DA TERJADI???

b0s aku chinese, mula start mengatal ! 

APA DYE BUAT???

ada ke patut, dye nak ajak aku minum-minum malam nie..(malam semalam)
dye kata, "kita enjoy-enjoy ! and bley celebrate u sekali maaaa..."
wah ! sedap mulut kau..mula-mula aku lembut la.. "i xnak la.."
pas2, dye masuk ofis dye.. dalam 10 minit, dye kuar lagi..aku duk kat bahagian depan...

as a "Marketing Executive" aku nyer bilik depan bilik dye...keje aku, sebagai KULI...
kene ikut bos gatal tue pegi meeting segala !
aku la ME, aku jugak la PA dye...byk larh !
Bagus aku xsempat buat semua tue...

sambung balik cyter!
 dye kuar, ajak aku g minum ! 
" i xnak..." dgn keras hatinya aku jawab ! aku da mula meluat ! geram ! menyampah !
Dye masuk bilik dye balik...pas2, kuar dgn bag and iPad dye...
pas2, *yang nie mmg gila !*
buat aku x tahan ! dye bley senang-lenang tarik tangan aku !
and said ::  "Jom ikut Aku, Kalau u xnak ikut aku, aku pecat u..."
"Ok." aku angkut handbag. Then, terus Blahh..call mak and mummy aku ! suh dyeorang amik !

PATUTLA SENANG DAPAT KEJE...
ADA UDANG DI SEBALIK BATU...

AKU FOBIA giler nak keje ngan b0s mcm tue...
nasib aku baik semalam
kalau aku nie LURUS, ikut ckp b0s...
hancur larh !

Sekian ! Ni la apa yang aku dapat bila dapat keje ngan senang !
Bos ada tujuan lain rupanya ! *******
~~~Pengalaman Paling Pahit Lagi Kelat~~~

Hari nie, aku tolong akak aku meniaga... ! 
Bagus keje ngan akak aku....
even penat ! aku x kesah berlari ke sana sini, kat kedai makan tue...
asalkan aku x DIGANGGU oleh orang-orang yang tidak berPEDOMAN
seperti BOS GATAL LAGI GILA tue !
Oh Allah ! Thanks for everythings...

~FOBIA~

bubye uolls...

Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

12 comments:

miaa spungen said...

hmm sabau jela.. tarak otak ka itu orang,.. kasi pukul ja hahaa

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

kalau ukul nnt...saya yang kene pukul balik....
huhu....=(

Khairil Khusairy Samsudin said...

ishh...xgune betul cine tue, buat jer report polis cakap ganguan sexsual kat tempat keje..
hati airil xtentram tau sayang..airil pun suke juga cinta keje dgn k.nana, at least selamat..
erm...
jaga diri bebaik tau sayang dan lebih berhati-hati lepas nie..

Rafidah Farhana said...

takutnyaaaa..janganlah semua orang macam ni..kalau tak bilalah negara nak maju..

afiqazizan said...

teruk bos tu..gatal betul.

kambeng.karbonat said...

kita bako jer org mcm 2. :P

♥Lady Ainaa♥ said...

suke2 bog nie..ummm...nk jd follower boley?? can u hit me back??? TQ sis

josrevalution said...

salam..uis..cilako punya bos..mentang2 duit banyak suka2 aje buat orang cam tu kan..kalo sy kenal bos tu..terus minta belanja..hehehe..gurau..tu lah orang camnie pun ade juga yer..haraf dia insaf suatu hr nanti..
cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)

brader kemal said...

kalau lah gua ada, pasti nya gua akan menyelamatkan lu .kehkehkeh

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

yeah ! yeah ! memang banyak cilak0... scha mmg geram giler ! suke suki nk buat orang mcm tue...mntg2 aku KULI ! aish ! mmg nak kene BAKO nie....

padlie said...

Boleh report gangguan seksual tuh...

Entry terbaru padlie: Ada apa di IPT?

♥sophie♥ said...

fuhh,, gile punya olang,, pukul kang,,