PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

14 January 2011

Blogger Gegarkan 'U'

Salam..
hye babe and dude luar sane...=)
and uolls yang bergelar READERS ! BlOGGER ! and OTHER la !
lihat tajuk atas 2, rase nyer ramai kan dah kenal bell0g 2..
sape lagi..bukan cecalang orang yang bley buat segmen cam nih !
sape lagi kal0 bukan bl0g si pemilik Header kat bawah nie...
Abang Ben, yang gagah perkasa, sentiase dengan lensa nya..
wah wah wah. ! terpikat pulak .. !
( jangan pk lain ea )
terpikat dengan DSLR dye je taw..
 ok la.! mari-mari... aku d0k j0in c0ntest  yang beliau, Abang Ben kemukakan..
di bell0g kesayangannya...

ok la xmau aq d0k buang masa lagi...
 dE special one....



tat ta daaaa! 
nie lah header cik abang yang gagah perkasa tue...

NEXT 

 untuk j0in contest nie..kene la aq sebagai student U, menjawab s0alan ringkas yang Abang Ben 
berikan....


.
.
.
QUESTION 1 : Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?

Ok, s0alan senang.. 
 Scha belajar kat Universiti Tun Abdul Razak... 
Razak Campus , means induk UNIRAZAK nie..kat Kelana Jaya...
Scha ambil Foundation In Management.. atau dalam Bahasa Malaysia,
Pra-Ijazah Pengurusan...
Sekarang nie, Scha da tahun 2, sem 3...

QUESTION 2 : Asal mana ? Umur ?

Scha asal dari Muar, Johor..
Umur Scha sekarang masih 18 tahun...
bulan sepuluh 2011 nie nnt, baru lah masuk 19 tahun.. hehe ^_^

QUESTION 3 : Kenapa amik jurusan itu ?

Sebab-sebab Scha ambil jurusan nie..
Sebenarnya, jurusan ni, parents Scha yang pilihkan..
Mula-mula Scha memang tak nak..
Tapi, bila difikir-fikir balik, baik juga kalau Scha amik jurusan ni,
sebab Scha memang minat dengan jurusan ni..
Pengurusan.. Bidang yang bagi Scha, satu jurusan yang boleh buat banyak pekerjaan,
bukan saja tertumpu pada satu perkerjaan aj.. tapi, banyak..Bidang nie, meluas sangat..
Inilah, yang Scha fikirkan sebelum Scha amik jurusan nie.. 
Yang paling penting tentang Pra-Ijazah..
menarik perhatian Scha.. Sebab hanya selepas setahun , Scha da bley amik Degree..
Memang itulah yang selalu dikejar oleh setiap orang.. =)
betul x..? betul x..? betul x..?
( tErLebIh dEtAiLs SudaH )
* sorry Abang Ben *

QUESTION 4 : Cita - cita..?

Scha punya banyak sangat cita-cita...
kalau bley macam-macam Scha nak kerja dalam dunia nie, and dalam satu masa...
Kalau la Scha bley buat... Memang Lady Boss la gelarannya kan.. !
 * peeeewwiiiiit ! ! ! *
Ok la, cita-cita yang memang da sentiasa Scha tetap kan dalam hati..
Scha nak jadi Cikgu !
( Abang Ben try teng0k muke Scha.. Ad talents x untuk jadi cikgu )
huhu !
 Memang dari kecik lagi, Scha minat sangat dengan kerjaya nie..
Walaupun mencabar... Scha tetap akan sentisa 'pin' dalam hati..
" Eveything will g0nna be alright "
s0, Abang ben, d0akan kejayaan Scha di suatu hari nnt..
 Amiin.. =))

Ok, sume soalan da p0n dijawab... Sejuk je tangan nie, nak jawab soalan Cepu Gangsa dari Abang Ben nie... Ngee~~

LASTLY

t0 Abang Ben : congrates t0 u, sebab dapat buat contest mcm nie..=)

 ok babe, ok dude !
bubye uolls..
i l0ve uolls s0 much.. =)



Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

17 comments:

nur dhiya' aida said...

dtg sini !!
salam kenal kenal :)))

belajar+berblogging = adventure hehe

Nursyahida Daud said...

thanks-thanks.... jgn lupe follow bell0g scha ea..

nice t0 meet u here..

LehaMY said...

Salam perkenalan dari leha :D

wah! Semoga berjaya dalam cita-cita awak ! :D

http://halieisa.blogspot.com

Nursyahida Daud said...

thanks leha..=) jangan lupe follow bell0g scha ea..
ngee..

nice t0 meet u..

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

Nursyahida Daud said...

thanks lulu caldina....=)

jgn lupe foll0e eak..
ngee~~

noraim said...

salam perkenalan.
dtg sari blog abg Ben.
all the best! :)

Nursyahida Daud said...

thanks noraim....=)
jgn lupe follow blog scha ea..

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

Nursyahida Daud said...

cik siska... scha da singgah bl0g awak da tadi..=)

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

Nursyahida Daud said...

abhamz : salam.. thanks ea...
credit to abang ben jugak..=)

lemolemo said...

wah2..nak jdi cikgu ke..salut2..
tanpe guru sape la kite..:)

cik siska ^_^ said...

singgah sini ye,,jom singgah belog sy.

Nursyahida Daud said...

lemo-lemo : yap..dari kecik imppian tue..huhu...
betul kata awak..tanpa guru...siapa la kita..

Cik Siska : ok cik siska....i will

=))

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben.. :)

belajar rajin2 k...semoga dapat keputusan yg cemerlang dalam bidang yg dipelajari (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Nursyahida Daud said...

Salam perkenalan Azrul...=)

ea2...always study hard.. btw, thanks f0r de special wishes...