PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

06 January 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!



tat ta daaaaaa!!

musyuk!!


GiveAway EdY : Awak Busuk!






salam...=) hye uolls...taw ap makne nyer....
si jejaka atas nie..muke selamba jep...
cakap korang busuk tue...
kih kih kih...tgk bebtul 2, dye tunjuk kat korang taw x..x tunjuk pon kat aq...even pepagi bute lagi, aq da duk ngadap laptop..
aq da wangi taw x...wangi sangat..sebab sesubuh lagi..
da woke up taw..mandi...
wangi wangi wangi....da x mushuk lagi da mcm korang sume..ngee~~

nak taw cerita ap sebenarnye kat atas nie...? just Click aj link 2 ok..
it's a simple competition for uolls..
Join la..macam aq and dear Anna Mardhiah join to de competition..

The simple thing u should click-mlick is.. :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..

sesiapa pun boleh join...



Credits to sis Anna Mardhiah...=)

AND

the special one, yang telah aq tag is....

Dear AnnA MardhiaH

and the guy...

Dear Nashriq

last but not least, thanks a lot to dear Anna Mardhiah..=)

Bubye uolls... join sebelum anda terlambat... 
for ur information..tarokh tutup 12 Januari ni...
cepat-cepat..sebelum anda jadi busuk untuk selama-lamanya...
ngee~~


Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

2 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

aNNa maRdHiaH said...

wah .. kau pon join .
bgs2 ...kita memang perempuan wangi .hihi ....
thank you my dear . hehe ..
kalau kau menang, boleh share ngn aku adiah tu . hehe ...