PLEASE CLICK FOR ME !

Assalamualaikum's to all my readers, SILENT readers and also to the HACKERS :: Nursyahida/Scha is here.. If u had any comment, just comment at my entry.. If u want to Follow this blog, i will appreciate that's much.. And If u want to Exchange Link, Just insert your name and LINK here.. I will Follow u back and comment on ur blog.. =).. THANKS VISIT MY BLOG =D

03 December 2010

BARU BERusia 7bulan...

hye and hell0...
assalamualaikum to olls my dear readers, and to olls bl0gger...

BEFORE masuk tajuk UTAMA
aq nak cyter cket Final Exam aq k...

hari nie, aq xad keje sangat nak buat....pagi-pagi lagi dah bangun,
d0k ngadap note Human Developent, study cket-cket,
kasi remind balik ap-ap yang da di baca...* baca ke..?*
Pukul 9 da d0k ngadap Paper HD..ntahlah k0rang,
 aq men jawab je lah dengan penuh tawakkal dalam hati nie..
terpikir-pikir aq, terbayang-bayang aq, ap akan jadi kat aq nanti.
.kal0-kal0 aq kene Repeat sem nie...huuuwaaaa...nehiii, nehiii, nehiii.....
aq xnak aq xnak aq xnak Repeat Sem...*muhasabah diri nie guys..*
xtaw la aq sama ad apa yang aq jawab tue OK ke X..
tapi, aq bersyukur pada Allah, sebab aq sedikit yakin dengan apa yang telah aq jawab tue
.. nak kata aq terlalu yakin, itu tidak la, orang kata kal0 TEROVER Confident,
 tak0t-tak0t nnt, kal0 apa yang diyakinkan tue, xmenjadi....
 merana k0t..huhu...xnak lah aq, kal0 da macam tue...
xnak aq OVER CONFIDENT, biar je lah aq just confident stage biase-biase aje..
bet0l x betol x betol x..?
 ngee~~

so, past is de past kot...paper da di anta... tawakkal aje la kan k0rang...
berdoa aj lah aq lepas nie, supaya apa yang di jawab dalam Paper-paper Final Exam aq nie
terserlah 'nur' nyer, bila penanda Unirazak, d0k write paper aq tue..
huhuu.....asal lah aq neves sangat ar nie...even exam da nak abes..
hmm... tak0t tak0t tak0t sangat kal0-kalo kene REPEAT SEM je..

Da, Jom masuk tajuk UTAMA


BARU BERusia 7BULAN


kembali pada tajuk  utama ea semua anak-anak bl0gger sekalian..


ap makne nyer nie..7 bulan..?
sape yang 7bulan...ap kene  mengene 7 bulan....
kenapa x setahun terus aje...? hehehe...
saje la readers, nak suh k0rang d0k men teka-teki
ap lah sebenarnyer yang aq maksudkan dengan 7bulan nie...
erm, kal0 k0rang nak taw ap makne nyer 7 bulan nie pada aq
hah....baca lagi paragraph yang kat bawah nie ea semua....

ok...tat taa daaa...
7 bulan....makne nyer, aq da p0n berada di dalam Persada Blogging nie selama 7 bulan..
but, bef0re i start st0ry m0ry about '7 bulan'...
I need t0 say s0rry first t0 my f0ll0wers at my first bell0g..
i had ign0re my olders bell0g, because of what, let me keep it ok..?...
actually, about '7 bulan' usia bell0g aq nie la guys...
sudah p0n mencapai umurnya yang ke tujuh bulan...
 bukan ap makna sangat la my dear readers entry nie,
 but, just wanna t0 share with uolls...
selama aq berada di Persada Blogging nie..
kadang-kadang aq rase macam meng0ng cket,
ap makne nyer ad bell0g, ad cerita, tapi xade orang pon yang nak baca...?
Rase macam sy0k sendiri je kan,
 rase macam orang gila pon ad kot,
 sebab nyer, d0k cyter kat bell0g, tapi...
huhu, xade p0n orang taw yang kita, orang biasa,
ad bell0g yang diibaratkan nyawa diary harian kita sendiri...
pernah x k0rang, rase semua tue, bila k0rang masih mahu berjinak-jinak dalam Dunia Blogging nie...?
 i thought, k0rang pernah kan, rase semua nie...
pernah kan, pelik cket k0t, kal0-kal0 k0rang x rase semua ap yang aq rase,
 or may be, k0rang advance k0t, bab-bab sh0wing ur bl0g t0 others people..
ngee~~

*agagaga, suke suki aq je kan, nak d0k cter campur-campur by using Br0ken English..*
----nak impr0ve speaking omputeh aq la nie----
----kal0 salah, k0rang t0l0ng la ajarkan, aq nie, meng0ng k0t in english----
8888888 Jujur ke, l0w pr0file nie 8888888

da, sambung balik cter 7 bulan tue ea guys..
baru je k0t, 7 bulan, bukan nak berlagak k,
aq nak share aje, selama aq tujuh bulan, teng0k f0ll0wers da 50 lebih...
huhu, bukan senang semua nie, bukan senang nak jaga bell0g nie...
 bukan senang jugak nak buat orang percaya
and selalu nak nak nak aje intai bell0g n ngadap bell0g kita hari-hari..
nak others taw bell0g kita wujud, x semudah A B C, xsemudah 1 2 3, xsemudah Alif Ba Ta...
 ap-ap jugak yang kita buat dalam Dunia nie, semua nya, xpernah senang... s
emuanya susah, tapi, bagi aq, bagi azam yang da lama aq simpan,
ingin menjadi seorang Blogger yang Terbaik am0ng de best..
aq tetap jugak, gagahkan diri....yakinkan diri nie, bahawasanya,
ad orang yang d0k baca bell0g aq, ad orang yang akan f0ll0w bell0g aq,
 akan ada, akan ada, akan ad malah akan terus bertambah dari hari ke hari.....

*HOT TIPS*
                                                                                      *untuk aq taw sama ada, ada atau x orang yang d0k jengah kat bell0g aq nie, aq gunakan, tue hah...nampak x, kat side bar aq, ada patung kecik m0lek aj kat sinun, senang aje kal0 k0rang nak letak kat bell0g k0rang,aq dengan murah hati berbudi pekerti bagi taw kat korang nie... just pegi kat websites... Dominocounter.com kat sane, k0rang bley aj pilih mane-mane counter yang k0rang nak...ok ok ok... murah plak hati aq ari nie kan nak share mershare bende simple tue..................*

Bell0g aq nie, pernah jugak aq terpikir, inilah kenangan aq di hari tua nanti,
 kadang-kadang, aq terpikir, xperlu buat orang lain hargai bell0g kita,
 xperlu tagih simpati orang lain f0ll0w bell0g kita..tapi, ap yang perlu...
sweet memories in our life... dalam bell0g aq nie,
makin hari, makin bertambah umur aq kan....
everything, what had I done, i had wr0te here, happiness and sadness...
my bell0g are special place t0 me...and my bell0g are special t0 our life, its like my own diary..
i l0ve my bellog... i l0ve u bell0g..thanks because u are here,
and because of u, I have a special sweet memories.
And maybe u will be kn0wn and remember by olls of my f0ll0wers here..

ok la guys..... itu je k0t nak cyter tentang BARU BERusia 7 bulan...
nanti-nanti aq cyter lagi k....
bubye uolls...=)
lurve uolls so much..thank t0 read this entry...




Create With Love : Nursyahida Daud : This Blog is My Mine

2 comments:

Ira Izatti said...

waahhh scha.. congrate2.. da 7 blan yer.. hehehe..
ak always bce lar entry kaw sygs.. jgn gsaw..
huhuhu....

Nursyahida Daud said...

thanks ira...u ar my best friend la....always mahu kam0o di sisi q...*ceeeewahhh*
xdelah...xkan k0t nak berkepit ikut k0 emane-mane plak kan...anyways, thanks ea yunk...